Smørgosserne

Intro til Gosserne

TILMELD DIG HER


Smørgosserne – i daglig tale blot Gosserne – er Smørum Golfklubs herreklub. Ideen med herreklubben er at skabe et golffællesskab, der ikke mindst kan give nye golfspillere et netværk blandt andre golftossede.

 


Ugentlige matcher hele året rundt

Vi arrangerer faste matcher hver uge hele året rundt fordelt på tre sæsoner: Sommer, efterår og vinter.


Sommersæsonen begynder omkring 1. maj og varer til omkring 1. september. Her spiller vi 18 huller og 9 huller hver torsdag med mulighed for at booke tider både morgen, formiddag og eftermiddag.

 

Vintersæsonen begynder i direkte forlængelse af sommersæsonen ca. 1. september. Vi spiller stadig torsdag, men nu kun 9 huller pga. tidligere solnedgang.

 

Efter årets store fest – Store Gossedag – første lørdag i oktober begynder vi at spille 9 huller om lørdagen frem for torsdag. Det fortsætter hen over vinteren, til vi er klar til en ny sommersæson.


 

Forskellige arrangementer

Ud over de faste matcher har vi en række andre turneringer og arrangementer i kalenderen. Vi har en årlig hulspilsturnering, en pitch & put turnering, årets match mod Blomsterne fra dameklubben og den årlige dyst mod Mjølnerknæjterne, Ishøjs Herreklub. Dertil hvad bestyrelsen ellers kan finde på.

 


Kontingent og kriterier for indmeldelse

Der er et par kriterier for at blive medlem af Gosserne. Du skal være fuldtidsmedlem af Smørum Golfklub og have Smørum som din hjemmeklub. Derudover må du max. have 48 i handicap.

 

Kontingentet er på 600 kr. per år. Det dækker administration og præmier. Matcherne koster ikke noget, når vi lige ser bort fra bødekassen (max 30 kr. per match). 


Ved indmeldelse betaler du følgende alt efter hvornår på året, du har meldt dig ind:


- Melder du dig ind i 1. kvartal, betaler du 600 kr.

- Melder du dig ind i 2. kvartal, betaler du 450 kr.

- Melder du dig ind i 3. kvartal, betaler du 300 kr.

- Melder du dig ind i 4. kvartal, betaler du 150 kr.


Året efter betaler du så 600 kr. for et fuldt år. 


Du kan betale enten via klubbens MobilePay på nummer 588090 eller via en bankoverførsel til reg. 2279 kontonr. 8965662953. 


Er du interesseret kan du melde dig ind ved at udfylde formularen længere oppe på siden. 


Vil du gerne høre mere, så skriv til formanden på [email protected]

 

PS: Hvis du undrer dig over vores lidt underlige navn, så kommer det af gosse = dreng på svensk, der er sat sammen med en forkortet version af Smørum. Altså Smørums Drenge.